Aborteren of niet, u kunt kiezen

Zo. Knallen we er even een meer dan epische pollfok tegenaan. Geen lullige voxpop omtrent een politieke stelling of een kneuterige vraag over uw weekendactiviteiten. Nee, we pakken die shit groot aan en beslissen even over iemands leven alsof het niks is.

Wat is er aan de hand? Een Amerikaans redneckmannetje heeft zijn white trash-vrouwtje bezwangerd, en aangezien deze twee totaalidioten helemaal niks kunnen, kunnen ze ook niet beslissen of ze de boel laten aborteren of niet. Dus mogen wij dat doen. Online. In een poll.

Denk er even over na. Het is nogal een ingrijpende kwestie. Gunt u het kleine kereltje (m/v) een leven, met feestjes, drank, vrouwen, lachen en succes, of grijpt u even in en zorgt u voor een goeie abortus, omdat het ventje toch opgroeid voor galg en rad in redneck-USA en niks meer bereikt dan een kutleven in een aftandse ouwe klotetrailer? Het is aan u.

Oh, en nu we toch bezig zijn, stem ook even over het lot van de moeder van Berend Quest, zijn we ook meteen van dat mens af.

Mariska Órban en Bert Dorenbos, aantreden!Leave a Reply